Schade melden

 

tweewielerverzekering icon Heeft u schade?

RISK Verzekeringen draagt zorg voor de administratie van de volmacht WitGeld polissen. Dit staat dan ook op uw polisblad. RISK Verzekeringen behandelt alle schades in eigen beheer hetgeen ten goede komt van de snelheid en correctheid van de afwikkeling. Wilt u een schade melden? Hieronder staan een aantal schadeformulieren. Deze schadeformulieren kunt u downloaden. Vervolgens vult u de schadeformulieren in en kunt u deze opsturen naar WitGeld. Onderstaand kunt u de contactgegevens van WitGeld vinden.

Heeft u een polis afgesloten via onze vergelijker en loopt deze niet via RISK? Meld uw schade dan rechtstreeks bij de verzekeraar. Deze kunt u terugvinden op uw polisblad, groene kaart of bij uw premieafschrijving.

Ik ben aangereden maar ik ben niet allrisk-verzekerd. Wie kan mijn schade verhalen?
Ondanks dat u er niet voor verzekerd bent, helpen wij u als trouwe klant graag verder. Onze partner ikwilclaimen.nl kan u kosteloos bijstaan, u kunt gemakkelijk uw schade melden via www.ikwilclaimen.nl.

Ik heb schade en ben allrisk-verzekerd, welke hersteller moet ik kiezen?
De meest geschikte hersteller bij u in de buurt vindt u via hier. Het aanrijdingsformulier ontvangen wij graag van u.

Print formulieren

Europees-schadeformulier (voor de autoverzekering)
Algemeen-schadeformulier (voor alle overige verzekeringen)

U kunt een foto maken van het formulier en mailen naar info@witgeld.nl. Lukt dat niet dan kunt u het formulier opsturen naar:
Witgeld.nl
Postbus 1006
3430 BA Nieuwegein