Online autoverzekering afsluiten

voordelen icon Voordelen van de WitGeld.nl autoverzekering

U kunt op ons rekenen

Bij een gedekte schade aan uw auto kunt u de juiste hersteller vinden via www.risk.nl. Bij herstel door een niet aangesloten hersteller geldt vaak een hoger eigen risico. Bent u niet verzekerd voor de schade? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis verhaalservice www.ikwilclaimen.nl.

Online autoverzekering afsluiten, meteen dekking

Bij WitGeld.nl kunt u online uw autoverzekering afsluiten. U krijgt een bevestiging zodra u een polis heeft afgesloten. De voorwaarden van de autoverzekering kunt u in de vergelijking direct terugvinden. U hoeft zelf alleen nog even uw oude verzekering op te zeggen.

Verzekeringskaart WitGeld.nl autoverzekering

De Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt u de Autoverzekering van Witgeld te vergelijken met andere aanbieders.

› Autoverzekering WA verzekeringskaart

› Verzekeringskaart Autoverzekering WA Extra

› Verzekeringskaart Autoverzekering WA Casco

Aanvullende dekkingen

Schade voor inzittenden

Bij het afsluiten van een autoverzekering (alle dekkingen), kunt u kiezen om ook een schadeverzekering inzittenden af te sluiten. Deze extra verzekering biedt dekking voor de inzittenden van de auto en ook alle persoonlijke eigendommen. Ook voor deze verzekering is er een verzekeringskaart.

Rechtsbijstand

Met de rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen staat u niet alleen bij juridische conflicten over het verkeer. Bijvoorbeeld bij het bepalen wie er schuldig was aan een ongeval met uw auto, motor of oldtimer. Ook voor deze verzekering is er een verzekeringskaart.

Voorwaarden WitGeld.nl autoverzekering

Hieronder vindt u de meest recente voorwaarden van de Witgeld-autoverzekering. Op uw polisblad vindt u ook terug welke voorwaarden en dekkingen voor u gelden. Of bekijk uw verzekeringen door in te loggen op Mijn Witgeld.

Meer info autoverzekering

Doordat WitGeld.nl uw tussenpersoon is tussen u en de autoverzekeraar, kunt u met vragen over autoverzekeringen contact opnemen met ons. Dus wilt u schade melden of iets wijzigen? Neem contact op met onze klantenservice. 

In onze online vergelijker zijn een aantal autoverzekeraars waar je rechtstreeks contact mee hebt. Dat mag natuurlijk ook. In de bevestigingsmail die u bij de polis ontving staat waar u met vragen terecht kan.

Huidige autoverzekering opzeggen

Wij mogen uw lopende autoverzekering niet opzeggen. We helpen er graag bij om het zo makkelijk mogelijk te maken. Let er bijvoorbeeld op dat u rekening moet houden met de duur van de lopende autoverzekering. Meestal duurt een contract een jaar waarna per maand opgezegd mag worden. Doe dit voordat de nieuwe verzekering afgesloten wordt.