Verzekering opzeggen

Uw oude verzekering opzeggen

Bij alle verzekeraars kunt u opzeggen via een opzegbrief. Voor een snelle opzegbrief ga naar www.opzeggen.nl. Vaak kunt u ook online uw verzekering beƫindigen, of aan de hand van bijvoorbeeld een vrijwaringsbewijs (alleen bij autoverzekering).

Wat moet ik verder nog weten?

Als u een verzekering aanvraagt is er in eerste instantie altijd sprake van een voorlopige dekking. Voordat u een definitieve dekking krijgt wordt u als klant beoordeeld op verschillende aspecten (denk aan kredietwaardigheid, verkeersdelicten, onverzekerde periode etc.). Alle verzekeraars hanteren andere acceptatie richtlijnen.

Het is daarom verstandig om voor u uw oude verzekering stopzet eerst een definitieve dekking te hebben bij uw nieuwe verzekeraar. Het is natuurlijk ook mogelijk om een latere ingangsdatum te kiezen voor uw verzekering, dan kunt u in alle rust opzeggen en verloopt de overgang soepel en betaald u geen dag te veel.

Hoe moet ik mijn WitGeld.nl verzekering opzeggen?

Net zoals vele andere zaken online geregeld kunnen worden bij WitGeld.nl, is ook het opzeggen van uw verzekering volledig online mogelijk. Al onze verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar.

Uw verzekering opzeggen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice.