Glasverzekering

Waarom een glasverzekering?

Na een dag weg te zijn geweest van huis komt u s ’avonds thuis. U schrikt zich een hoedje op het moment dat u ziet dat uw vooruit gebroken is. Bij binnenkomst ziet u een voetbal in huis liggen. U kunt de schade op niemand verhalen? Een andere situatie, u wordt s’ nachts wakker van luidruchtige jongeren die door de straat lopen. U hoort gerinkel in huis doordat een van de jongeren een steen door de ruit heeft gegooid. De jongeren rennen weg en u bent de klos als gevolg van vandalisme. Wat kunt u hiertegen doen? Glas breekt snel en de kosten kunnen al snel hoog oplopen bij het vervangen van het glas. Met een glasverzekering bent u gedekt tegen de kosten van ruiten in uw woonhuis.

Koophuis of huurhuis? Bij een koophuis kunt u zich tegen schade aan ruiten verzekeren door een glasverzekering. Met een glasverzekering bent u gedekt tegen de kosten van ruiten in uw woonhuis. Indien u een huurhuis heeft, moet u kijken in uw huurovereenkomst of de huisbaas of u verantwoordelijk bent voor de kosten indien u schade heeft aan glas. Bij ons heeft u binnen enkele minuten al een gratis offerte opgevraagd, aangepast aan uw eisen en wensen.

voordelen icon Voordelen van de WitGeld.nl glasverzekering

 

Schadeafhandeling beoordeeld met 5 sterren

Onze schadeafhandeling is recent beoordeeld met 5 sterren. Vooral de snelheid en de klantvriendelijkheid waarmee de schades werden afgewikkeld vielen in goede smaak.

Wijzig uw dekking online

U kunt uw dekking van uw glasverzekering altijd online wijzigen via het Mijn WitGeld dossier.

Online glasverzekering afsluiten

Bij WitGeld.nl kunt u online uw glasverzekering afsluiten. Zodra u uw glasverzekering online afsluit start uw dekking meteen, wanneer u als ingangsdatum vandaag heeft ingevuld.

Heldere voorwaarden

De voorwaarden van onze glasverzekering zijn op een glasheldere manier geschreven.

Dekking glasverzekering

Met de opstalverzekering van WitGeld.nl bent u meteen gedekt en heeft u garantie tegen onderverzekering. U kunt dus met een gerust hart de verzekering afsluiten. Wilt u de verzekering maar voor een korte periode? Dat is ook géén probleem.

Waarvoor bent u verzekerd?

Schade aan daglicht doorlatend glas

Plaatsingskosten en noodvoorzieningen

Schade aan lichtdoorlatende kunststof koepels

Schade tijdens een verbouwing

Dekking in geval van breuk, scheur, putjes/sterretjes of barsten

Vaak ontstaan er krassen op glas, die worden echter niet vergoed door de glasverzekering.