Inboedelverzekering

Over de inboedelverzekering

Heeft u een koophuis? Dan hebben we een woonhuisverzekering voor uw huis en een inboedelverzekering voor de spullen in uw huis. Heeft u een huurhuis? Dan voldoet een inboedelverzekering. Met deze verzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw spullen. Op deze manier kunt u uw waardevolle spullen beschermen. Waardevolle spullen kunnen variëren van een laptop, televisie of een antieke kast, maar bijvoorbeeld ook uw fiets. U verzekert uw inboedel tegen schade door onder andere brand, water, storm of inbraak. Onder inboedel vallen dus alle roerende zaken, die behoren tot de particuliere huishouding van de verzekerde.

Eenvoudig online uw inboedel verzekeren

U kunt bij ons direct uw premie berekenen en vervolgens de verzekering afsluiten. De dekking gaat dan meteen van start. Wij maken het u dus makkelijk. Wij zijn met onze inboedelverzekering vaak de voordeligste. Er zijn dan ook veel variabelen die de hoogte van de premie bepalen. Als u in een huurhuis woont is het verzekeren van uw inboedel dus verstandig.

voordelen icon Voordelen

 

Schadeafhandeling beoordeeld met 5 sterren

Onze schadeafhandeling is recent beoordeeld door onze klanten. Wij hebben een beoordeling van 5 sterren gekregen. Vooral de snelheid en de klantvriendelijkheid waarmee de schades werden afgewikkeld vielen in goede smaak.

Online inboedelverzekering afsluiten

Bij WitGeld.nl kunt u uw verzekering afsluiten. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Zodra u uw verzekering online afsluit, start de dekking van uw inboedel meteen. Dit geldt ook als u de ingangsdatum van vandaag heeft ingevuld.

Heldere voorwaarden

De voorwaarden van onze verzekering zijn daarnaast op een heldere manier geschreven. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice.