Zakelijke autoverzekering

Zakelijke autoverzekering afsluiten

Vaak onderweg tijdens het werk? Dan is een zakelijke autoverzekering meer van toepassing. Als u met de zakelijke autoverzekering van WitGeld.nl verzekerd bent, heeft u keuze voor uitgebreide dekking. Met een zéér gunstige bonus malus korting. De korting kan wel oplopen tot 75%. Dit bereikt u na 15 jaar schade vrij rijden terwijl u een (zakelijke) autoverzekering heeft.

voordelen icon Voordelen van de WitGeld.nl zakelijke autoverzekering

 

Schadeafhandeling beoordeeld met 5 sterren

Onze schadeafhandeling is recent beoordeeld met 5 sterren. Vooral de snelheid en de klantvriendelijkheid waarmee de schades werden afgewikkeld vielen in goede smaak.

Eerste jaar 100% van de nieuwwaarde of aanschafwaarde terug bij total loss

U kunt bij de zakelijke autoverzekering van WitGeld.nl ook in het eerste jaar 100% van de nieuwwaarde of aanschafwaarde terugverwachten bij een total loss. Nieuwwaarderegeling voor één jaar, plus afschrijvingsregeling voor volgende twee jaar.

Verzekerde bedragen

Standaard hoog maximaal verzekerd WA-bedrag voor materiële schade van €2.500.000,- & letselschade van €5.000.000,-.

Zakelijke autoverzekering inclusief hulpverlening

Hulpverlening door een internationale hulporganisatie is dus meeverzekerd. De organisatie is SOS International (bij voertuigen tot 3.500 kg).

Audio apparatuur tot €1.000,- gratis meeverzekerd

Heeft u een zakelijke autoverzekering van WitGeld.nl? Uw audiovisuele apparatuur is standaard tot €1000,- gedekt.

Tot €500,- vergoeding voor vervanging van de autosloten

Niet alleen bij verlies van autosleutels door diefstal met braak uit eigen woning, maar ook na beroving met geweld in de eigen woning.

Meer informatie zakelijke autoverzekering

Direct dekking

Als u een auto aanschaft, bent u verplicht om deze te verzekeren. Bij ons krijgt u gelijk een digitale polis. U bent dus direct verzekerd en kunt gelijk gebruik maken van uw nieuwe bolide. Zonder eigen risico en met 75% korting na vijftien schadevrije jaren zit u namelijk goed verzekerd in de auto. Met WitGeld.nl kunt u een onbeperkt aantal kilometers rijden. En als u onder de 50.000 kilometer per jaar blijft, krijgt u extra korting op de premie van uw autoverzekering.

Bedrijfsgegevens

Om een zakelijke autoverzekering af te sluiten hebben we onder anderen de volgende gegevens van u nodig; de statutaire- en handelsnaam van uw bedrijf, het KvK-nummer, de datum oprichting en het type bedrijf. Verder hebben we enkele andere gegevens nodig, zoals de meldcode van de auto en uw bankgegevens.

Uitkering zakelijke autoverzekering

Bij de zakelijke autoverzekering van WitGeld.nl bent u standaard verzekerd voor materiële schade tot €2.500.000,-. En bij personenschade tot €5.000.000,-. U krijgt gratis hulpverlening door een internationale hulporganisatie, genaamd SOS International. Dit geldt alleen voor voertuigen tot 3.500 kg. Ook wordt er schade vergoedt aan accessoires (tót €1.000,-) die niet tot de standaarduitrusting behoren. Denk bijvoorbeeld aan de belettering op uw auto. Met onze zakelijke autoverzekering krijgt u ook tot €500,- vergoeding wanneer de autosloten vervangen dienen te worden, door bijvoorbeeld verlies van autosleutels door diefstal of beroving uit eigen woning. We hebben een nieuwwaarderegeling voor één jaar. Hierna nog twee jaar mét afschrijvingsregeling. Onze schadeafhandeling gebeurt door gerenommeerde bedrijven. Deze wordt als zeer positief ervaren door onze klanten. U kunt dus voor onze zakelijke autoverzekering kiezen voor extra dekkingen zoals Schade verzekering inzittenden, rechtsbijstand, pechhulp, en aanhangerdekking.

Nieuwwaarde regeling voor één jaar en daarna nog twee jaar afschrijvingsregeling

Zeer voordelige bonus malus tabel

Zeer gunstige premie

Geen eigen risico