online verzekeringen

Onze partners

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is de risicodrager achter onze WitGeld.nl online autoverzekering. Ook draagt Nationale-Nederlanden het risico voor onze andere online schadeverzekeringen. Nationale-Nederlanden sluit het beste aan op onze visie; en onze ervaring over de afgelopen jaren is zeer professioneel en prettig.

Nationale-Nederlanden heeft zelf ook schadeverzekeringen. Dit zijn producten met andere premies en voorwaarden. Wij hebben onze eigen producten ontwikkeld.

Independer

"De dekking en service van de WitGeld.nl volledig casco verzekering is door Independer beoordeeld met een 8,3!"

Sinds 4 november 2013 zijn we gestart met een samenwerking met de grootste online verzekeringsvergelijker van Nederland; namelijk Independer. We zijn opgenomen met ons eigen product, de WitGeld.nl autoverzekering. De autoverzekeringsvergelijker van Independer is de grootste van Nederland. Independer beoordeelt onze autoverzekering als volgt:

Dekking Cijfer
WA 7,2
WA Beperkt Casco 8,2
WA Allrisk 8,3

Met onze voordelige premies en uitgebreide deking staan we bijna altijd in de top 3 op basis van prijs/kwaliteit verhouding.

Independer is gevestigd in Hilversum en is voor 77% eigendom van Achmea, de grootste verzekeraar van Nederland. Independer blijft het belang van de consument voorop stellen. Zo heeft Independer een raad van toezicht aangesteld om te controleren of dit wel steeds gebeurt. Dit heeft de directie van Independer zelfs formeel vastgelegd in de statuten.

Risk

Risk is de stille kracht achter ons zeer dynamische online verzekeringsplatform, en tevens onze nieuwe volmachtpartner. Risk is in samenwerking met verzekeraars verantwoordelijk voor onze zeer geprezen schadeafhandeling, en zijn verantwoordelijk voor de backoffice. Kijk direct op de site van Risk.