online verzekeringen

Anderen over ons

Wat anderen over ons zeggen

4-sterrenAutoverzekering beoordeeld met een 7,7 (2011)

In een onderzoek in 2011 hebben de klanten van de consumentenbond de autoverzekering van WitGeld.nl beoordeeld met een 7,7.

4-sterrenBeste prijs/kwaliteitverhouding autoverzekering (2012)

Binnen de vergelijking van Premie.nl scoort de WitGeld.nl online autoverzekering 4 sterren voor kwaliteit, en staat steevast in de top 5 qua prijs. Qua prijs/kwaliteit hoort WitGeld.nl volgens Premie.nl bij de beste in de online markt.

5-sterrenBeste prijs autoverzekering (2012)

In de Telegraaf werd een onderzoek gepubliceerd waarin er 51 autoverzekeringen met volledige casco dekking, ook wel allriskverzekering genoemd, op prijs werden vergeleken. WitGeld.nl kreeg 5 van de 5 sterren en werd benoemd tot allervoordeligst van de markt.

4.5-sterrenDienstverlening beoordeeld met een 8,4 (2012)

WitGeld.nl heeft The Feedback Company opdracht gegeven om een enquete te houden onder de klanten van WitGeld.nl. De klanten van WitGeld.nl hebben het bedrijf met een 8.4/10 beoordeeld en 96% van deze klanten beveelt WitGeld aan.

4.5-sterrenTop 5 Best gewaardeerde autoverzekering (2012)

Zeker.com, een site waar klanten reviews kunnen schrijven, heeft WitGeld.nl in de top 5 van bestgewaardeerde autoverzekeringen geplaatst. Het overall cijfer wat WitGeld.nl kreeg was een 8,6.

5-sterrenSchadeafhandeling beoordeeld als uitstekend (2012)

WitGeld.nl heeft The Feedback Company opdracht gegeven om een online enquete te houden onder de klanten van WitGeld.nl. Deze hebben de schadeafhandeling van WitGeld.nl beoordeeld met de hoogst mogelijke waardering, namelijk 5 sterren.

4.5-sterrenAllrisk verzekering beoordeeld met een 8,3 (2013)

De dekking en service van de WitGeld.nl volledig casco verzekering is door Independer beoordeeld met een 8,3

5-sterrenBeste prijs autoverzekering (2014)

Op NU.nl werd een onderzoek gepubliceerd waarin er autoverzekeringen met WA en WA beperkt casco dekkingen op basis van prijs werden vergeleken. WitGeld.nl werd benoemd tot allervoordeligst van de markt.