Alternatieve autoverzekering berekenen

voordelen icon Voordelen van de WitGeld.nl autoverzekering

 

U kunt op ons rekenen

Bij gedekte schade kunt u zelf bepalen waar uw auto gerepareerd gaat worden. LET OP: als u uw auto buiten ons schadeherstelnetwerk laat repareren geldt er een eigen risico. Binnen ons netwerk betaalt u dus niets extra. Onze schadeafhandeling is recentelijk weer beoordeeld met een hoog cijfer.

Accessoires meeverzekerd

Bij ons bent u gewoon verzekerd voor schade aan de accessoires die onderdeel van de auto zijn. Met accessoires bedoelen we alles wat er in of aan de auto gemonteerd is. U kunt denken aan een navigatiesysteem of een trekhaak. Hiervoor betaalt u geen extra premie. Koopt u meer accessoires? Deze kunt u heel eenvoudig meeverzekeren.

Online autoverzekering afsluiten, meteen dekking

Bij WitGeld.nl kunt u online uw autoverzekering afsluiten. Zodra u uw autoverzekering online afsluit start uw dekking direct, als u als ingangsdatum vandaag heeft ingevuld. De voorwaarden van onze online autoverzekering zijn daarnaast op een heldere en eerlijke manier geschreven. Komt u er toch niet uit? Kijk bij Over ons hoe u ons het snelste een vraag kunt stellen.

Geen eigen risico

WitGeld.nl kent geen eigen risico als u kiest om uw schade te laten repareren bij de aangesloten kwaliteitsschadebedrijven. Alleen voor ruitvervanging betaalt u 67,50 eigen risico. LET OP: als u uw auto buiten ons schadeherstel netwerk laat repareren geldt er dus wel een eigen risico.

Dekking autoverzekering

Aanbod bij het afsluiten van een autoverzekering:

Total loss: De eerste 2 jaar wordt de aanschafprijs vergoed. Ook bij tweedehands auto's.

Gezinskorting: Extra premievoordeel voor gezinnen.

Schadeherstel: U krijgt vervangend vervoer als u voor ons schadeherstelnetwerk kiest

Ruitschade: U betaalt géén eigen risico bij ruitreparatie en valt niet terug in schadevrije jaren.

Niet tevreden?U kunt uw aanvraag binnen 14 dagen annuleren.

Uw dekking WA   WA
Extra
  WA
Casco
Verwondingen die u met uw auto aan een ander toebrengt of schade aan de spullen van iemand anders . .
24 uur per dag hulp bij een ongeval in binnen- en buitenland
Dekking in het buitenland
Schade aan uw eigen auto door diefstal, ruitbreuk, brand, botsing met een dier, storm, hagel en ook joyriding
Uw nieuwe auto een jaar verzekerd voor nieuwwaarde
Uw nieuwe auto twee jaar verzekerd voor nieuwwaarde
Schade aan uw eigen auto door een botsing met een ander voertuig
Hulpverlening bij pech door een mechanisch defect aan de auto in het buitenland
Rechtsbijstand OPTIONEEL OPTIONEEL OPTIONEEL
Schadeverzekering inzittenden OPTIONEEL OPTIONEEL OPTIONEEL

 Verzekeringskaart autoverzekering

De Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt u de Autoverzekering van Witgeld te vergelijken met andere aanbieders.

› Autoverzekering WA verzekeringskaart

› Verzekeringskaart Autoverzekering WA Extra

› Verzekeringskaart Autoverzekering WA Casco

Aanvullende dekkingen

 

Schade voor inzittenden

Bij het afsluiten van een autoverzekering (alle dekkingen), kunt u kiezen om ook een schadeverzekering inzittenden af te sluiten. Deze extra verzekering biedt dekking voor de inzittenden van de auto en ook alle persoonlijke eigendommen. Ook voor deze verzekering is er een verzekeringskaart.

Rechtsbijstand

Met de rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen staat u niet alleen bij juridische conflicten over het verkeer. Bijvoorbeeld bij het bepalen wie er schuldig was aan een ongeval met uw auto, motor of oldtimer. Ook voor deze verzekering is er een verzekeringskaart.

Voorwaarden autoverzekering

Hieronder vindt u de meest recente voorwaarden van de Witgeld-autoverzekering. Op uw polisblad vindt u ook terug welke voorwaarden en dekkingen voor u gelden. Of bekijk uw verzekeringen door in te loggen op Mijn Witgeld.

Meer info autoverzekering

Gezinsverzekering

Onze autoverzekering is een echte gezinsverzekering. Zo krijgt u een extra aantrekkelijke premie als u samenwoont en kinderen heeft. Omdat wij er in geloven dat deze doelgroep zeer verantwoordelijk is, geven we een extra korting voor mensen die samenwonen of kinderen hebben. En voor uw partner hebben we ook een goede aanbieding, die kan namelijk gebruik maken van de door u opgebouwde schadevrije jaren. Dit noemen wij de tweede gezinsautoregeling. Ook voor nieuwe auto's is onze verzekering zeer geschikt.  Onze dekking is "WA Casco". U kunt dus zorgeloos rijden met uw nieuwe auto. De autoverzekering van WitGeld is uniek, We hebben een nieuwwaarde regeling van 2 jaar. Verder hanteren we géén eigen risico. Kiest u voor een "WA Extra" of  "WA Casco" dekking, dan krijgt u een extraatje bij onze autoverzekering; namelijk hulp bij schade.

Online autoverzekering afsluiten

Als u een auto aanschaft moet u deze direct verzekeren. Bij ons krijgt u gelijk een digitale polis. U bent dus direct verzekerd en kunt gelijk gebruik maken van uw nieuwe bolide. Zonder eigen risico en met 85% korting na 15 schadevrije jaren zit u namelijk goed verzekerd in de auto. Met WitGeld.nl kunt u een onbeperkt aantal kilometers rijden. En zodra u onder de 25 duizend kilometer zit, krijgt u extra korting op de premie van uw autoverzekering.

Extra korting

U krijgt dus extra korting als u minder dan 25.000 kilometer rijdt, veel schadevrije jaren opbouwt, uw gezinssamenstelling "samenwonend" of "samenwonend met kinderen" is. Ook zijn er veel andere algemene premiefactoren, zoals uw leeftijd, postcode en gewicht van de auto. In een enquete blijkt dat 96% van de klanten die bij ons een autoverzekering hebben, deze ook aanraden aan vrienden en familie. De voornaamste reden is de positieve ervaring met de schadeafhandeling. Ook is de lage premie voor de autoverzekering een factor.

Extra dekking

U kunt uw dekking zelfs nog extra uitbreiden door middel van twee extra modules. Schade inzittenden en rechtsbijstand kunt u extra meeverzekeren.

Maximale vergoeding

Bij schade aan zaken wordt er vergoedt: EUR 2.500.000,-. Bij schade aan personen is dit EUR 7.500.000,-. Als wettelijk een hoger bedrag verplicht is, geldt het wettelijk bedrag. Wij betalen een borgsom tot 50.000,- als een bevoegde overheidsinstantie die verlangt (in verband met een verkeersongeval met uw auto) voor uw vrijlating, voor het teruggeven van uw rijbewijs, voor opheffing van de beslaglegging op uw auto. Zodra de borg vrijkomt, moet u ervoor zorgen dat deze aan ons wordt terugbetaald. We vergoeden de verschuldigde wettelijke rente over de verschuldigde schadevergoeding.

Herstel door een bij aangesloten herstelbedrijf

Hebt u schade en laat u dit herstellen via een aangesloten herstelbedrijf? Dan heeft u geen eigen risico. Wij betalen de reparatie direct aan de schadehersteller. Gedurende de reparatie kunt u daarnaast gratis gebruikmaken van een vervangende auto. Kijk voor een hersteller bij u in de buurt op Schadegarant.nl.